Totul despre blog – Versace for H&M

Scris de

Nu mai este pentru nimeni o noutate ca saptamana aceasta a fost lansata pentru public colectia Versace for H&M. Actrite, vip-uri, fashioniste si bloggeri, oameni obisnuiti au putut admira in magazinele din lumea intreaga piesele de colectie semnate Versace. Promovata agresiv, lansarea a generat un val de articole si fotografii pe bloguri.

In Romania, primii care au avut acces la aceasta colectie au fost, evident, vip-urile. Evenimentele organizate special pentru acestia au fost semnalate ulterior de vedete. Roxana Voloseniuc, redactor sef al revistei Elle, vorbeste pe blogul  sau despre colectia Versace for H&M inca din octombrie, cand a vizitat showroom-ul H&M din Bucuresti. Blogul Danei Rogoz ne-a pus la curent cu ce s-a intamplat la avanpremiera pentru vip-uri. Entuziasmul si cozile traite de publicul larg in ziua lansarii sunt prezentate in detaliu pe mai multe bloguri de moda: Bucharest-style , From Mona with gloss , Ama fashion , Me, myself and my shoes.

Presa si blogurile din toata lumea s-au lasat prinse in avalansa lansarii. Vogue  , Huffingtonpost  , Daily Mail  , Philadelphia Weekly  vorbesc despre disperarea care a cuprins magazinele H&M din Londra si Philadelphia. Cozi formate inca din ziua precedenta, marfa epuizata intr-o ora, fete care au necesitat spitalizare in urma inghesuielii din magazine.

Dupa cateva zile de la lansare, produsele colectiei Versace for H&M se afla inca pe rafturile magazinelor din Bucuresti. Linistite, fara cozi si fara graba, vizitatoarele cu rabdare isi pot achizitiona produsele dorite. Daca le lipseste acestora stralucirea si valoarea celor obtinute cu lupta in prima zi, numai fanii H&M pot spune. Gura targului vorbeste ca H&M pregateste o colaborare cu Tom Ford, iar blogurile asteapta cu entuziasm noua colectie.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.