Twitter dezvaluie un nou design, asemanator cu vechiul Facebook

Scris de

twitter-redesign-facebook-likeReteaua de microblogging Twitter a dezvaluit un design fundamental diferit al paginilor de profil, care seamana cu o serie de versiuni mai vechi ale Facebook.

Partea vizuala este acum mai importanta pentru Twitter, noua forma aducand fotografii de profil mai proeminente, ca si pagini de background mai mari. Alte noutati includ o ajustare a marimii tweet-urilor in functie de cat de multa lume comenteaza pe seama lor. Astfel, cei mai populari comentatori vor avea acum loc de cinste in feed-ul fiecaruia.

De asemenea, poti pune un tweet propriu in varful paginii daca vrei, ceea ce l-ar face sa semene mai mult cu un status. In fine, exista o optiune de filtrare a tweet-urilor altora, site-ul lasand acum la indemana fiecaruia sa aleaga daca sa vada doar tweet-urile simple, pe cele cu fotografii si clipuri video sau tweet-uri si raspunsuri de la altii.

Concomitent apare si o integrare cu Vine, ba chiar si folosirea functiei de messenger a acestei aplicatii, care tocmai ce a fost lansata saptamana trecuta. In fine, exista si Emoji, dar si un program prin care publicitarii pot include clipuri de promovare a produselor lor.

Momentan, doar putini utilizatori au acces la noul design, dar acesta va fi disponibil tuturor, la nivel mondial, in urmatoarele saptamani. De asemenea, poate fi accesat daca iti creezi un nou cont.

Noul mod de prezentare a site-ului vine pentr a atrage mai multi utilizatori pe site, dupa ce, la prezentarea ultimelor rezultate financiare, elementul care a atras atentia a fost stagnarea numarului de utilizatori. Twitter are doar 240 de milioane de oameni inregistrati, fiind depasit de catre Google+, si la mare distanta de cei 1,2 miliarde de oameni conectati la Facebook.

twitter-redesign-facebook-like

Sursa: The Verge
Sursa foto: Boy Genius Report

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.