V-ar placea un site masaj.thailandez.la.domiciliu?

Scris de

Site-uri de genul cum.sa.agati.femei, telefoane.ieftine, filme.bune, luciu.de.buze sau masaj.thailandez.la.domiciliu vor deveni in curand o realitate.

Oameni si corporatii vor putea achizitiona deopotriva astfel de domenii, dupa ce ICANN, corpul care se ocupa cu numele domeniilor de internet, a votat azi sa fie eliminata restrictionarea la cele precum .com, .org, .info sau .net.
Aplicatiile vor putea fi depuse incepand cu 12 ianuarie 2012. Numele de site-uri pot fi cu tot felul de caractere prin ele, sa fie cu litere chirilice pentru rusi, kanji pentru japonezi sau devanagari pentru indieni.
“Este cea mai mare schimbare pe care cred ca am vazut-o pe internet”, a declarat, Peter Dengate Thrush, presedinte al Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN).

Primele care vor aparea vor fi, cel mai probabil, extensii ale corporatiilor, precum .apple, .coke sau .toyota sau mari comunitati, precum .nyc sau .london.
Ca sa aplici trebuie sa dai mai intai de toate 185.000 de dolari, dupa care va mai costa alti 25.000 anual.

Sursa: Reuters
Sursa foto: www.thaimedicalnews.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.