WSJ: Apple a comandat 10 milioane de unitati pentru iPad Mini

Scris de

Apple crede ca are inca un as in maneca: americanii au comandat 10 milioane de exemplare de iPad Mini furnizorilor sai din Asia, scrie Wall Street Journal, care citeaza surse din cadrul contractorilor.

Numarul este de doua ori mai ridicat decat comenzile plasate de Amazon pentru Kindle Fire. All Things Digital a scris recent ca Apple va lansa o tableta de 7,85 inci in aceasta luna, in cadrul unui eveniment centrat pe iTunes. Chiar daca cele 10 milioane e un numar imens pentru rivalii sai, Apple e obisnuita cu asemenea oferte stratosferice. Recent, Apple a vandut 5 milioane de exemplare de iPhone 5 in doar cateva zile de la lansare.

Apple nu a mai introdus o noua gama produse din 2010, cand a “reinventat” tabletele prin iPad. Pe de alta parte, SlashGear scrie ca un dezvoltator de aplicatii a descoperit ca in log-urile cu intrari un nou iPad de generatia a 3-a. Acesta are indicativul iPad 3,6 si are procesor A6, acelasi care este prezent pe iPhone 5. De asemenea, au mai fost inregistrate si alte doua variante de iPad 2 – respectiv 2,5 si 2,6, ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca Apple isi va imbunatati toata gama. Acestea din urma sunt asteptate sa fie indicativele noilor variante de iPad Mini.

Atat Google cat si Amazon au intrat pe piata tabletelor ieftine de 7 inci, unde Apple a lasat cale libera competitorilor. Iar de aici nu mai e decat un singur pas pentru cresterea ofertei in sus: Amazon a lansat chiar si o varianta de 8,9 inci iar despre Google se zvoneste ca va aduce pe piata un dispozitiv de 10 inci dar si o varianta de Nexus 7 cu 32 GB pentru stocare sau o tableta de 99 de dolari. In plus, si Microsoft isi pregateste intrarea pe piata, prin tabletele Surface.

Sursa: Wall Street Journal
Sursa foto: aatapple.web44.net

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Apple crede ca are inca un as in maneca: americanii au comandat 10 milioane de exemplare de iPad Mini furnizorilor sai din Asia, scrie Wall Street Journal, care citeaza surse din cadrul contractorilor….Citeste mai mult […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.