Agentia de comunicare Interactions aniverseaza cinci ani de activitate

Scris de

drian_AlexandrescuPrioritatea pentru viitor: cresterea portofoliului de proiecte de dialog pe termen lung cu consumatorii

Interactions sarbatoreste 5 ani de la infiintare, perioada in care a reusit sa se impuna pe piata de comunicare digitala ca un brand respectat, cu o buna reputatie si un portofoliu stabil de clienti.

Agentia se mandreste cu o echipa formata din 13 oameni, fiecare cu experienta semnificativa in comunicarea online, cu un portofoliu de branduri apreciate si cu peste 20 de premii creative castigate pentru 11 branduri diferite (precum si alte 10 nominalizari).

Intr-un clasament al agentiilor interactive din Romania, Forbes plasa Interactions in top 10.

„Aproape jumatate din business-ul nostru inseamna proiecte mari de dialog cu consumatorii, contractate pe termen lung. Suntem norocosi sa avem in portofoliu asemenea programe de importanta strategica. Avem in plan sa ne consolidam aceasta pozitionare si in perioada urmatoare. Este cu atat mai importanta, intr-un context in care majoritatea actiunilor sunt mai degraba punctuale”, a declarat Adrian Alexandrescu, Managing Partner Interactions.

Interactions a fost printre primele agentii care au folosit o structura fixa a unui site de promotie de consumatori, bazata pe analize de uzabilitate. Totodata, a propus o abordare diferita a paginilor de brand in social media (Facebook), alegand sa genereze pentru paginile pe care le administreaza continut personalizat, de calitate. De exemplu, in ultimii 2 ani, pentru pagina de Facebook KitKat, Interactions a generat peste 500 de posturi, o mare parte dintre ele putand fi considerate un “ad” in adevaratul sens al cuvantului.

Printre proiectele cu care agentia se mandreste se mai numara: aplicatia de Facebook Gradina Mega Image (una dintre cele mai complexe aplicatii de Facebook dezvoltate in Romania pentru o campanie de brand), seria de campanii online Mega Image, SEAT webshop (magazinul online al marcii SEAT) sau paginile de Facebook pentru Kit Kat si Mega Image.

Pentru a marca evenimentul, Interactions a adaugat pe site-ul propriu o sectiune aniversara unde recapituleaza, in stilul propriu, perioada 2009-2013. Mai mult, ii aminteste in semn de apreciere pe toti cei care le-au fost aproape in acesti 5 ani: branduri pentru care au lucrat, persoane de contact de la clienti, furnizori, parteneri, jurnalisti si nu in ultimul rand fosti si actuali angajati.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.