Gizmodo a dat 5.000 de dolari pe prototipul viitorului iPhone

Scris de

Nick Denton, fondatorul Gawker Media – compania care detine site-ul Gizmodo – a recunoscut ca a platit 5.000 de dolari pentru prototipul viitorului iPhone 4G, scrie Associated Press.

Endgadget, site detinut de gigantul online AOL a prezentat in exclusivitate poze cu noul iPhone 4G duminica. Luni, Gizmodo a prezentat un review pe larg despre noul produs. Ambele site-uri spun ca obiectul a fost gasit intr-un bar. Acesta ar fi ori in San Jose (varianta Endgadget) ori in Redwood City (varianta Gizmodo).
Denton a recunoscut ca este un fan al platii pentru realizarea de articole. “Orice pentru poveste” (“Anything for the story”).

Componentele si designul aparatului arata ca este vorba despre un nou produs.
Pe spatele dispozitivului nu scrie cati GB de stocare are aparatul, fiinf marcat, in schimb “XX GB”.
Telefonul nu a pornit pana ce nu a fost conectat la un calculator in varianta Gizmodo. Endgadget spune ca telefonul rula la un anumit punct un alt sistem de operare, dar la un moment dat nu a mai mers.
Apple a aratat acum doua saptamani cum va functiona noul sistem de operare iPhone OS 4, care va aparea pe iPhone si iPod din vara. O varianta a noului sistem a fost deja pusa in circulatie pentru programatorii care vor sa faca aplicatii pentru noua platforma. In acelasi timp, zvonurile spun ca va fi lansat si un iPhone 4G iar atat softul cat si produsul vor fi updatate in acelasi timp.

Sursa: Associated Press
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] trecuta nimeni nu a avut acces la model. Gizmodo a prezentat in detaliu dispozitivul, pe care l-a cumparat cu 5.000 de dolari. Dezvaluirea a adus 8 milioane de vizitatori pentru povestea originala, 2 milioane pentru […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.