Intel si-a lansat propriul site de “PResa”

Scris de

Daca te uiti pe site, vei vedea ca acesta este mai degraba unul de PR decat de stiri, deoarece multe subiecte sunt concentrate pe ce face Intel. Publicatia online este gazduita chiar pe site-ul intel si se numeste Free Press (suna cam comunist dupa gusturile mele). Totusi, ca sa facem o paranteza, initiativa celui mare producator de procesoare pentru computere din lume arata ca acesta doreste sa-si diversificie activitatea. Recent, co-fondatorul Intel Robert Noyce facea presiuni pentru ca gigantul sa inceapa productia de baterii pentru automobile.

Site-ul Ars Technica nu crede ca un site care vrea sa mascheze PR-ul in jurnalism poate pacali cititorii. Mai mult, editorul Ars scrie ca jurnalistii care accepta sa lucreze la o astfel de publicatie accepta “sarutul mortii”, in sensul ca nicio publicatie serioasa nu ii va mai angaja in viitor. Poate acesta este si motivul pentru care cei care scriu la Free Press nu se semneaza. Nu-i bai, vine Intel si racoleaza din Romania postaci, actualmente in slujba mogulilor, care nu au astfel de apasari etice.

Sursa: Ars Technica
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] procesoarelor pentru computere, cauta sa-si diversifice afacerile. Recent a lansat propria sa publicatie online si ia in calcul fabricarea de acumulatori pentru automobilele electrice. Acum, compania americana […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.