Nokia a trimis Politia dupa un blogger

Scris de

Nokia a anuntat ca a cerut ajutor din partea autoritatilor ruse pentru a recupera prototipul unui telefon N8, nelansat inca, ce a ajuns la un blogger.

In 26 aprilie, bloggerul rus Eldar Murtazin a publicat un review detaliat asupra nelansatului Nokia N8 pe site-ul sau, mobile-review.com. Atunci el a caracterizat aparatul drept dezamagitor.
Ziua urmatoare, Nokia a raspuns intr-o postare pe blog, numita “Unul dintre copiii nostri lipseste”. Aici, compania nota ca “un prototip timpuriu de N8 si-a croit cale catre cineva care nu trebuie sa-l aiba”. In plus, rade de faptul ca bloggerul critica prototipul mentionand ca prin natura lor, prototipurile nu sunt gata.

Acum Nokia insista ca nu incearca sa duca la tacere un blogger critic folosind politia rusa. Firma finlandeza sugereaza ca faptul ca bloggerul este consultant pentru alti producatori de telefoane duce acest caz dincolo de jurnalism.
Murtazin critica Nokia si spune ca societatea nu a reflectat corect situatia. Opiniile sale coincid cu situatia financiara proasta a finlandezilor, care in iunie si-au redus estimarea financiara citand mediul foarte competitiv in domeniul telefoanelor inteligente puternice.

Situatia Nokia e similara cu cea a Apple, al carui prototip de iPhone 4 a ajuns la Gizmodo cu cateva luni inainte de lansare. Apple a trimis autoritatile sa recupereze mobilul.

Sursa: Information Week
Sursa foto: www.mobile-review.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. […] Eldar Murtazin, cel care a obtinut si primul exemplar al N8, a intrat in posesia unui prototip de Nokia […]

  2. […] Mobile-Review.com, dupa care a fost preluata de SlashGear. Murtazin este cel care a avut in mana un prototip al inca nelansatului Nokia N8, nava-amiral a finalndezilor, ca si un gadget cu MeeGo. Dupa care, compania a trimis politia dupa […]

  3. […] de telefoane mobile ale companiei finlandeze. Ba chiar o data Nokia s-a suparat atat de tare incat a trimis politia dupa bloggerul rus, pentru a recupera dispozitivele. El a avut in mana atat un prototip al nelansatului (atunci) Nokia […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.