Totul despre blog – Dana Rogoz, cel mai bun blog in 2012

Scris de

Ieri a fost ultima zi in care ati mai putut vota pentru concursul organizat de radardemedia.ro Premiile sunt oferite anual celor mai buni din industria de media online si contin si o categorie dedicata blogurilor. Printre cei zece finalisti ai categoriei Blog se numara nume cunoscute din mass-media: Andi Moisescu, Andreea Raicu, Cabral, Mircea Badea. Totusi, ca si anul trecut, castigator a fost blogul Danei Rogoz.

Dana Rogoz s-a impus si in concursul organizat de renne.ro la inceputul anului 2012. Cititorii sai nu au fost dezamagiti de materialele publicate si i-au ramas alaturi, astfel incat blogul sau a incheiat anul cu inca un premiu de popularitate. In interviul acordat serialului ‘Totul despre blog’, Dana marturiseste ca este sincera atunci cand scrie pe blog si ca apreciaza foarte mult feedback-ul primit de la public. Din punctul ei de vedere, cel mai mult conteaza sinceritatea si atitudinea. “Incerc sa am o relatie de prietenie cu vizitatorii mei fideli.”, adauga ea. Dana Rogoz are peste 55 000 de fani in reteaua de socializare Facebook. Peste 4000 dintre acestia au ales blogul ei ca fiind cel mai bun al anului 2012.

Sursa: Renne
Sursa foto: danarogoz.one.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.