Totul despre blog – Jurnalistii trustului Adevarul Holding vor avea bloguri

Scris de

Dinu Patriciu intentioneaza ca in cel mult 2 ani sa castige bani din presa online. Dorinta sa este ca lumea sa inteleaga ca presa online ofera aceeasi calitate ca si cea scrisa si nu poate supravietui numai din reclame. In acest sens, in urmatoarele saptamani toti jurnalistii trustului vor trebui sa aiba bloguri personale.  Astfel, cititorii fideli ai publicatiilor din trust se vor muta treptat spre publicatiile online si vor fi dispusi sa plateasca accesarea anumitor subiecte ale acestora.

Prin intermediul blogurilor, Dinu Patriciu doreste ca jurnalistii sa fie interactivi si sa mentina o legatura reala cu cititorii. Jurnalistii trustului vor fi evaluati si prin numarul de accesari ale articolelor proprii sau prin numarul de comentarii si accesari ale paginilor de blog. Este o modalitate de a obisnui publicul si jurnalistii sa acorde atentie presei online. Blogurile vor castiga increderea cititorilor si in cele din urma vor aduce profit.

Financial Times, Wall Street Journal si The Times sunt doar cateva publicatii care au adoptat deja modelul platii pentru continut online. Adevarul va fi prima publicatie romaneasca la care accesul la informatie va fi restrictionat. Dezvoltarea presei online are la baza comunicarea in timp real si cu costuri reduse de distributie. Blogurile dau posibilitatea lansarii unor dezbateri pe marginea subiectelor publicate si creeaza o legatura interactiva intre jurnalist si cititorii sai.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.