Totul despre blog – O tomata cu atitudine

Scris de

tomatacuscufita.com este a patra nominalizare a concursului ‘Blogul cititorilor Renne 2013’. Este un blog cu vechime, implineste sase ani de existenta in curand, si nu a trecut neobservat prin blogosfera in tot acest timp.

Andreea Ursu, autoarea acestui blog, are 28 de ani si este absolventa a Facultatii de Litere. In pagina de profil a blogului sau ofera o multime de informatii despre ea, de la preferinte culinare, la pasiuni si amanunte profesionale. tomatacuscufita.com este un blog personal, un spatiu unde Andreea povesteste despre tot ce-i face placere sau nu, unde interactioneaza cu prieteni si necunoscuti, unde sustine actiuni caritabile sau recomanda carti. Pentru ca lucreaza in mediul online, Andreea isi sustine cariera facandu-si cunoscut portofoliul si prin intermediul blogului. Este un spatiu de promovare binevenit, avand in vedere ca blogul are peste 2000 de admiratori in reteaua de socializare Facebook, iar saptamana aceasta este pe pozitia 37 in topul ZeList.

tomatacuscufita.com beneficiaza de adresa proprie si de design personalizat, dar pastreaza structura de blog. Cochet in rosu si alb, blogul Andreei nu este incarcat de gadget-uri sau liste inutile. Gasim doar lista celor mai comentate materiale, modalitati de comunicare cu Facebook, Twitter, etc. si lista blogurilor citite de Andreea. Mai sunt prezente si cateva bannere de sustinere a diferitor campanii. De altfel, este un element comun tuturor blogurilor nominalizate anul acesta: design simplu, concentrat pe materialele publicate si pe modalitatile de comunicare.

tomatacuscufita.com este actualizat zilnic. Publicul sau revine cu placere, dovada cele cateva zeci de comentarii pe care le primeste fiecare material al Andreei. Si cum in acest concurs votul publicului conteaza, tomatacuscufita.com are toate sansele sa devina blogul anului 2013.

Sursa: Renne
Sursa foto: tomatacuscufita.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Multumesc mult de recomandare si de promovare 🙂

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.