Au vandut ilegal sperma si au facut 385.000 de dolari

Scris de

Daca viata voastra e prea linistita, criza nu v-a doborat iar balenele au fost salvate, iata ceva pentru care sa va ingrijorati: sperma ilegala!

Doi barbati din Marea Britanie au fost acuzati de vanzarea spermatozoizilor fara licenta si au castigat peste 385.000 de euro in proces, scrie Jezebel, care citeaza BBC.
Potrivit datelor prezentate, Ricky Gage si Nigel Woodforth au operat Fertility 1st, un serviciu care pune femeile in contact cu donatori anonimi pentru un tarif de 600 de dolari, apoi aranjau livrarea spermei selectate pentru o suma suplimentara. In total, ei au facut 385.050 dolari cu acest “biznis”.

Toaa afacerea celor doi s-a naruit cand un cuplu a devenit suspicios dupa ce Fertility 1st a facut public “din greseala” numele donatorului.
Sunt necesare licente speciale pentru sperma pentru asigurarea faptului ca atat donatorii cat si femeile in goana dupa copii au acces la informatii si consiliere si sa fie protejati impotriva bolilor cu transmitere sexuala, in special SIDA.

Cum cei doi afaceristi nu aveau nimic din toate astea, site-ul lor fiind doar o baza de contacte, practic toate femeile in cauza au facut sex neprotejat cu necunoscuti.

Acum putem dormi linistiti cand stim ca exista o piata neagra si pentru sperma….

Sursa: Jezebel
Sursa foto: Jezebel

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

 1. George says:

  Donez sperma doamnelor sau cuplurilor, pentru sarcina.

  Contact: tel sau SMS la 0727.297.488;

  Barbat de 33 de ani, 1,72 m inaltime, 70 kg, ten alb, ochi caprui, aspect fizic placut, nefumator, nonalcolic, studii superioare, din Bucuresti, fara obligatii, doresc sa ajut gratuit persoanele care isi doresc copii. Nu am pretentii materiale sau de alta natura.
  Daca solicitanta va dori discretie, ii voi respecta dorinta, iar daca va dori sprijin, voi incerca sa o ajut.
  Mentionez ca am analizele negative si in limite normale.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.