Barbatii spun primii “Te iubesc”, dar nu vorbesc serios

Scris de

Un nou studiu a relevat faptul ca in doua treimi dintre relatii (aparent heterosexuale) barbatii sunt cei care spun primii Te iubesc! Acum cercetatorii incearca sa descopere ce vor sa spuna de fapt barbatii atunci cand fac o declaratie de dragoste.

Dr. Laura Berman explica o deosebire importanta intre barbati si femei cand vine vorba de cele doua cuvinte magice: barbatii spun Te iubesc! cu aproximativ 6 saptamani inainte de partenerele lor si se bucura sa le auda la randul lor chiar daca nu au avut raporturi sexuale cu femeile in cauza. Pe de alta parte, femeile devin incantate la auzul acestor cuvinte dupa ce au facut sex cu partenerii lor.

Practic, pentru barbati Te iubesc! este sinonim cu O sa fac sex!, pe cand femeile au nevoie sa fie asigurate ca nu sunt considerate usuratice dupa ce fac sex. Unii barbati considera ca declaratiile de dragoste vor deternina femeile sa accepte  mai usor sa intretina raporturi sexuale. In schimb femeile sunt preocupate mai mult de imaginea de ansamblu: relatie, angajament, casatorie.

Desigur nu toate femeile se asteapta ca sexul sa vina cu rochie de mireasa si alai de nuntasi si anumiti barbati chiar simt cu adevarat acel Te iubesc!

Sursa: Jezebel
Sursa foto: Super Pimper

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.