Consumul de mere scade colesterolul

Scris de

Consumul regulat de mere proaspete scade nivelul colesterolului și reduce kilogramele, potrivit cercetatorilor americani de la Univeritatea din Florida. Pentru diminuarea colesterolului specialistii recomanda 4-5 mere pe zi.

Colesterolul crescut peste nivelul normal de 150 de grame este un factor de risc pentru sanatatea noastra si poate conduce la boli cardiovasculare si cerebrale. Cauza principala a cresterii colesterolului in organism este alimentatia nesanatoasa.

In ultimii ani au aparut o multime de medicamente si suplimente naturale care ajuta la reducerea colesterolului, insa, oamenii de stiinta ne recomanda sa folosim fructele si legumele pentru a echilibra nivelul acestuia.

Unul dintre fructele care ajuta la scaderea limitelor colesterolului este marul. Totusi, profesorul Bahram Arjmandi de la Universitatea din Florida atrage atentia ca nu intotdeauna consumul de mere poate sa scada un colesterol extrem de crescut. Iar pentru ca rezultatele sa apara este necesar un consum de 4-5 mere pe zi pe parcursul a 6 luni alternat cu o alimentatie echilibrata.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Ingoodfeather

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Alex says:

    limitelelor – NAW

    Alex,
    the grammar nazi

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.