Farmaciile DONA, campanie de preturi competitive pentru cele mai vandute zece OTC-uri

Scris de

Farmaciile DONA campanie preturi mici

Incepand din 15 septembrie, Farmaciile DONA isi asteapta clientii cu preturi competitive la unele dintre cele mai cautate medicamente eliberate fara prescriptie medicala (OTC). Astfel, clientii DONA vor putea cumpara in unitatile din Bucuresti:
• Paracetamol® si Acid acetilsalicilic® la 1 leu
• Antinevralgic® – 6 lei
• Parasinus®, Triferment®, Colebil® si Aspenter® la 7,30 lei
• No-Spa® (24 comprimate) – 10 lei
• Nurofen® – 10,50 lei
• Aspacardin® – 11,80 lei

Preturile sunt valabile in toate cele peste 80 de Farmacii DONA din Bucuresti, pana la sfarsitul anului.

“Prin aceasta campanie ne reconsolidam angajamentul de a fi cat mai aproape de oameni. Astfel, vom facilita accesul pacientilor nostri la unele dintre cele mai cautate OTC-uri, prezente in aproape fiecare casa de romani. Suntem convinsi ca vestea va fi primita bine de cele circa 1 milion de persoane din toata tara deservite lunar. Cumparaturile devin mai usoare la Farmaciile DONA!”, a explicat Ana-Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.

“Prioritatea noastra ramane asigurarea in primul rand a celui mai inalt grad de disponibilitate a tratamentelor majore si vitale, respectiv produsele pe baza de prescriptie medicala si cele dedicate afectiunilor cronice. Depunem eforturi considerabile pentru a obtine acest lucru prin politica de aprovizionare. Dar nu putem ignora nevoia clientilor nostri de a avea acces mai facil la produsele fara prescriptie utilizate frecvent”, a completat Ana-Maria Petculescu.

Despre Farmaciile DONA

Farmaciile DONA este una din cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si deservind lunar peste 1 milion de pacienti din toata tara.

Compania are peste 1500 de angajati si numara peste 220 de farmacii si deserveste lunar peste 1 milion de pacienti din toata tara.

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: Renne.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.