Google: China ne blocheaza serviciile de e-mail

Scris de

Reprezentantii Google au declarat astazi ca Guvernul Chinei intervine impotriva serviciilor de e-mail, facand imposibila accesarea de catre utilizatori a conturilor de Gmail. Actiunea face parte dintr-un program intens contra internetului in urma nelinistilor din Orientul Mijlociu.

Dupa cercetari, inginerii de la Google au determinat ca nu exista probleme tehnice cu serviciul de e-mail, iar totul nu este decat o tentativa a Guvernului de musamalizare.

China practica una dintre cele mai stricte politici privitoare la controlul internetului, blocand multe site-uri de socializare precum Youtube, Facebook si Twitter, iar Guvernul a intensificat aceste eforturi in urma protestelor din ianuarie.

Un purtator de cuvant Google a refuzat sa declare daca problema a fost sau nu discutata cu oficialii Guvernului. Ministerul de Externe al Chinei nu a comentat acuzatiile aduse de Google.

Sursa: Aol News
Sursa foto: Google

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.