Licitatie si concert pentru copii

Scris de

Situatia spitalelor din Romania o stim cu totii… Si ne cam doare undeva, fiind obisnuiti sa dam vina pe ”autoritati”, pe ”corupti” si-asa mai departe. De-aia eu fac un apel, de fapt doua, de fapt doua intr-unul, sa ne ridicam fundurile din canapele, fotolii si paturi de camine studentesti si sa facem ceva. Nu pentru ca e sezonul sarbatorilor, ci pentru ca putem sa ajutam niste copii.

Asadar, daca vreti sa ajutati niste copii aflati in suferinta mai mult decat din vorbe, marti 14 decembrie va miscati ordonat si organizat spre Elephant Pub & Bar Music, iar miercuri 15 decembrie in Kulturhaus.

In Elephant Pub & Bar Music, Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine, impreuna cu multi alti voluntari de pe la alte facultati vor organiza o petrecere caritabila de strangere de fonduri pentru Sectia de Oncologie a Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Petrecerea face parte din campania umanitara ”Smile”, care se ghideaza dupa motto-ul ”Liciteaza pentru un zambet” si va contine o licitatie cu obiecte ale membrilor formatiilor Vama, Vita de Vie si The Amsterdams. Mai multe detalii puteti afla de pe siteul OnlineStudent, de pe ASLS sau de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Apoi, miercuri sunteti invitati la concertul ” Muzica pentru viata”, organizat in scopul strangerii de fonduri pentru dotarea si utilarea sectiei de oncologie de la Spitalul Marie Curie din Capitala. Adica, in principiu, aceeasi idee, alt spital, alt decor( Kulturhaus, cum spuneam) si ingrediente putin schimbate.

Vita de Vie, Suie Paparude, Gojira si Les Elephants Bizarres vor concerta incepand cu ora 21, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.

E, acum sa va vad… Mai dati vina pe autoritati, pe guvernanti, pe Base, pe Boc? Nu mai aveti voie, caci soarta unor copii sta si in mainile voastre!

Sursa: Renne
Sursa foto: Asub.ro

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.