Marile lanturi de fast-food nu fac mancare gustoasa

Scris de

fast food McDonald’s Corp, Burger King, KFC si Taco Bell sunt cele mai mari lanturi de fast-food din Statele Unite. Insa mancarea produsa de acestea este mai putin gustoasa decat cea de la firmele mai mici cum ar fi In-N-Out Burger sau Chick-fil-A, conform unui studiu realizat de Consumer Reports.

“Lanturile mari de fast-food cum ar fi McDonald’s sau Taco Bell se lauda cu meniurile uriase, insa acest lucru nu inseamna ca sunt apreciate de consumatori”, a declarat Tod Marks de la Consumer Reports.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 36,700 de persoane care au facut mai mult de 98,000 de vizite la 53 de lanturi de fast-food. Cei care au fost intervievati au declarat ca cele 4 mari companii au mancare “neinspirata” si ca “nu au servicii prea bune”.

Mai putin de 11% dintre respondenti considera produsele lor “excelente”, in timp ce 15-19% le considera multumitoare, nesatisfacatoare sau foarte nesatisfacatoare.

In-N-Out Burger s-a clasat pe primul loc, mancarea, serviciile, preturile si viteza cu care se face servirea fiind foarte apreciate. McDonald’s a obtinut ultima pozitie la hamburgeri, primind evaluari slabe privind calitatea preparatelor. Penultimul loc a fost ocupat de compania Burger King.

Sandvisurile cu muraturi au ajutat Chick-fil-A sa se claseze in primele 10 lanturi de fast-food care comercializeaza mancare de pui, KFC ocupand ultima pozitie in aceasta ierarhie.

Chipotle Mexican Grill a iesit prima la categoria companiilor care produc mancare mexicana, iar Taco Bell s-a clasat pe locul doi. In-N-Out Burger, Papa Murphy’s si CiCi’s Pizza au cele mai bune preturi, iar Sbarro, Round Table Pizza si KFC au cel mai scazut raport calitate-pret.

Sursa: Reuters
Sursa foto: ETF Trends

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.