Sanofi promoveaza brandul Modafen prin campania „Niciodata prea racita pentru o surpriza frumoasa”

Scris de

Vitrina ModafenCampania de promovare Modafen (medicament eliberat fara prescriptie medicala) iese din tiparele comunicarii medicamentelor impotriva simptomelor de raceala si gripa si se adreseaza unui segment nou: femeile moderne

Sanofi Romania – Divizia Consumer HealthCare, companie lider pe piata de produse OTC (medicamente eliberate fara prescriptie medicala), a lansat o noua campanie de promovare pentru Modafen raceala si gripa. Produsul beneficiaza de o abordare inedita, “Niciodata prea racita pentru o surpriza frumoasa”, construita pe doi piloni principali de comunicare, TV si farmacii. Spotul TV, vizualurile distinctive si activitatile din farmacii se adreseaza femeilor tinere, tonice, din mediul urban, care nu accepta compromisurile si doresc sa arate bine si sa aiba incredere in fortele proprii in orice situatie – chiar si atunci cand raceala si gripa le incearca. Spotul TV este o creatie Publicis Polonia, adaptarea fiind realizata de Publicis Romania.

„Am luat decizia de a fi indrazneti si inovatori cu Modafen®, alegand sa prezentam si beneficiile emotionale, nu doar pe cele functionale. „Cum ma face sa ma simt acest produs?”, „Cum ma poate ajuta sa ma bucur in continuare de tot ce vreau?”. Modafen® ne incurajeaza sa avem incredere in noi si sa fim cum vrem sa fim. Am ales sa ne adresam direct acestui segment reprezentat de femeile tinere si tonice, sociabile, intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte, care organizeaza iesiri cu prietenii in cele mai in voga locuri din oras. Sunt totodata romantice si pun pret pe relatia cu partenerul lor, asa cum veti vedea si in spotul TV. Ambitioase, reusesc in tot ce si-au propus”, a declarat Iulia Rosian, CHC Head.

Noul spot TV arata cum putem combate eficient neplacutele simptome de raceala si gripa si sa traim din plin momentele frumoase: “Modafen®. Niciodata prea racita pentru o surpriza frumoasa”. Spotul ruleaza pe cele mai importante posturi TV nationale, mixul de canale fiind relevant pentru publicul target al campaniei.

De la mijlocul lunii octombrie 2013, campania Modafen® se desfasoara si in farmacii, din Bucuresti si din tara. „Dorind sa atragem atentia asupra importantei purtarii unor tinute vestimentare potrivite temperaturilor mai scazute, care sa arate foarte bine si sa fie la moda, dar care, in acelasi timp, sa asigure protectie impotriva capriciilor vremii, am pregatit in farmacii vitrine decorate cu tinute potrivite sezonului rece, create special de tineri designeri romani, cu mesajul „Modafen®. Niciodata prea racita sa fii la moda’’. Pentru ca fiecare zi trebuie sa fie o ocazie sa arati si sa te simti bine!”, a completat Iulia Rosian.

De asemenea, in farmacii au fost amplasate beauty cornere Modafen, unde specialistii ofera sfaturi referitoare la cum sa infrunti sezonul rece intr-o forma cat mai buna, cu tenul ingrijit corespunzator si parul frumos si sanatos. Mesajul principal este „Modafen®. Niciodata prea racita sa arati bine”.

Nu in ultimul rand, consumatoarele vor fi surprinse cu vizualuri inedite pentru materialele la punctul de vanzare, cu mesaje declinate potrivit fiecarui context.

Modafen®. Niciodata prea racita:
 Sa faci tot ce ti-ai propus
 Sa faci alegerea potrivita
 Sa-ti respecti programul
 Sa mergi mai departe

Despre Modafen
Gama Modafen este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2005 si include Modafen® raceala si gripa, disponibil sub forma de tablete, si Modafen® Hot Drink, sub forma de pliculete.

Modafen® raceala si gripa combate rapid si eficient febra, durerile de cap si de gat, congestia nazala. Datorita combinatiei sale de substante active, Modafen® raceala si gripa actioneaza nu doar asupra simptomelor de raceala si gripa, ci direct asupra cauzei lor, inflamatia.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.