Amy Winehouse se alatura artistilor emblematici care au murit la 27 de ani

Scris de

amy-winehouseMoartea cantaretei Amy Winehouse, dupa o indelungata lupta cu drogurile si alcoolul, reprezinta inca un nume pe lista considerabila a muzicienilor care si-au sfarsit viata la 27 de ani.

Jimi Hendrix (1942-1970), cunoscut ca unul dintre cei mai buni chitaristi rock din istoria muzicala, era de asemenea renumit pentru stilul de viata dezordonat. Conform raportului oficial, acesta a murit inecat cu propria voma, in timpul somnului cauzat de betie.

Brian Jones (1942-1970), unul dintre fondatorii trupei The Rolling Stones, a fost gasit mort in piscina sa din Hartfield, la mai putin de o luna dupa ce fusese inlocuit de ceilalti membri ai formatiei. Desi in timpul vietii a abuzat de alcool si droguri, filmul “Stoned” vehiculeaza ideea ca artistul a fost asasinat de constructorul sau, Frank Thorogood, caruia ii datora bani.

Janis Joplin (1943-1970), Regina rock and roll sau Regina sufletului psihedelic, asa cum era cunoscuta la apogeul carierei sale, a fost gasita fara suflare intr-un hotel din Los Angeles. Cantareata era dependenta de heroina si lua zilnic droguri de pana la 200 de dolari.

Jim Morrison (1943-1971), solistul formatiei The Doors, care improviza adesea poeme pe scena, a fost gasit mort in cada, intr-un apartament din Paris. Moartea sa a fost indelung dezbatuta si inca se mai fac speculatii, desi cauza cea mai probabila a fost o supradoza.

Kurt Cobain (1967-1994), solistul trupei Nirvana, a carui dependenta de heroina si lupta cu depresia erau bine stiute, a fost gasit mort de un electrician in propria casa, cu o arma langa el si impuscat in cap. Oficial se stie ca a fost vorba de sinucidere, insa exista si suspiciuni de crima conform unui detectiv particular angajat de sotia lui Cobain.

Autor: Adriana Serban

Sursa: BBC
Sursa foto: webworks

Etichete: , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.