Bogdan Naumovici: ”Cotidianul sub Nistorescu e degeaba. Uneori si EvZ e degeaba”

Scris de

Marketing Forum 2010 (Bogdan Naumovici)Bogdan Naumovici nu a facut niciodata un secret din faptul ca spune lucrurilor pe nume. Ca uneori acest lucru are potentialul de a-i provoca neplaceri nu pare sa aiba importanta. La Digital Marketing Forum, a dat 10 sugestiii pentru cei din online. Insa el e convins ca nu vor fi ascultate de multi, dupa cum veti vedea in cele ce urmeaza.

Am discutat cu directorul de creatie al 23 Communication despre criza si efectele ei asupra clientilor sai, despre evolutia publicitatii in 2010 fata de 2009, despre presa, despre contractul cu Rosia Montana, despre ultimele alegeri prezidentiale si Geoana,  dar si despre bloguri.

“Cotidianul sub Nistorescu e degeaba”; “Uneori si EvZ e degeaba”; “Nu stie nimeni care clipuri vor fi virale”; “Am citit mult despre Michael Jordan”; “Si inainte sa am Rosia Montana ma injura lumea pe net”

“Mi-a placut campania lui Basescu”; “Geoana n-a avut pic de realism”; “Care e diferenta intre Johannis si Boc?”

“Nu stiu de ce se duce lumea la traininguri”; “Nu am nici un respect pentru cine m-ar citi (pe un blog propriu)”; “Putine sunt prezentarile care povestesc cap-coada”

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (7)

 

 1. […] prima parte a forumului cu 10 sugestii pentru cei din online, convins insa, asa cum veti vedea din interviul acordat, ca nu vor fi multi cei care le vor lua in serios. El i-a mai sfatuit si pe cei din agentii […]

 2. elena says:

  bip naumovici asta de tampit, nu ma ascund sa o spun. bine ca ia el banii ca sa omare o parte din romania. ce treminat. mi-e scarba de un om care face asa ceva.

 3. elena says:

  Alex, poti sa il moderezi oricum in locul tau m-as dezinfecta dupa discutia cu un asemenea *****.

 4. Zatwo says:

  Ce-ai Elena cu omul? Dincolo era mai ieftin?

 5. Mihai says:

  Mie nu mi se incarca filmuletele!

 6. Alex Sima says:

  Mihai, incearca sa le vezi direct pe contul nostru de YouTube. Daca nici acolo nu se incarca, problema nu e de la noi.

  Nu se incarca in sensul ca dureaza mult? Sau nu vezi deloc continutul (imaginea descriptiva)? E posibil sa ai mici probleme cu netul. Le-am testat acum iar si merg toate.

 7. paul says:

  super interviu. thanks

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.