Jucatori celebri de StarCraft din Coreea, implicati in blaturi si pariuri

Scris de

Mai multe investigatii arata ca jucatori profesionisti de StarCraft din Coreea, printre care celebrul Savior (pe numele real Ja Mae Yoon- foto), au fost implicati in blaturi cu scopul de a castiga de pe urma pariurilor.

Se pare ca acestia au pierdut intentionat anumite meciuri, pariind chiar impotriva lor. Lista neagra, a celor care sunt investigati in acest moment, include nume precum:  Myung Soo (Yarnc), Chan Soo (Luxury), Sang Ho (SangHo), Jung Woo (EffOrt), Yong Hwa (Movie), Jae Yoon (sAviOr), Taek Yong (Bisu), Byong Goo (Stork), Jae Wook (BeSt), il Jang (hero), Myung Hoon (fantasy), Heui Seung (UpMaGiC), Jae Dong (Jaedong), Sang Moon (Leta), Jong Seo (Justin), Chang Hee (go.go)

StarCraft, cel mai bine vandut joc de strategie din toate timpurile, se bucura de o popularitate enorma in Coreea de Sud, unde este considerat sport national. Jucatorii sunt adevarate super-vedete, care castiga in multe cazuri milioane de dolari anual.

Savior vs Nada:

Sursa: GamePron
Sursa foto: GamePron

Etichete: , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. Maileanu Cristinel says:

    Incridibil,dupa mafia pariurilor din sporturi,acum apare si mafia pariurilor din StarCraft :)) super tare :))

  2. Zatwo says:

    Sa nu exageram, nu sunt chiar milionari… Poate doar in moneda lor. JaeDong castiga pe 3 ani 300mii$ din contract plus maxim 120mii$ pe aceeasi perioada din turnee, plus sponsorizari si contracte de publicitate daca face rost.

    E departe de a spune ca e milionar. Normal ca la asa putini bani mai fac si ei cate un blat mic. 😀

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.