Spionii britanici, corigenti la utilizarea computerului

Scris de

Filmele cu James Bond ne-au creat multora dintre noi o imagine beton despre maretii spioni britanici de la serviciul secret MI5. Ce bine stiu ei sa se lupte, sa seduca, sa fure secrete si sa foloseasca ultimele gadgeturi. Realitatea este insa departe de ceea ce vedem in productiile cinematografice.

Mai multi spioni britanici si alti angajati ai MI5vor fi concediati deoarece nu se impaca deloc cu computerele sau cu tehnologia in general. Se pare ca multi dintre ei nu stiu sa foloseasca bine nici internetul. De acceea, seful MI5, Jonathan Evans, a declarat ca se vor face disponibilizari si va fi angajat un personal mai tanar si aplecat spre tehnologie. “Cred ca unii dintre angajatii nostri nu sunt chiar cei pe care ii vrem si in viitor”, a declarat Evans in fata Comitetului de Securitate.
In ultima vreme agentia secreta a inceput o adevarata campanie de recrutare printre tineri, atrasi cu reclame la radio sau cu afise.

Tehnologie din filmul James Bond – Quantum of Solace

Sursa: TG Daily
Sursa foto: scrapetv.com

Etichete: , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.