Bartosz Kurek: “Trebuie sa castigam toate meciurile!”

Scris de

Bartosz Kurek considera ca rolul sau este foarte important in echipa nationala a Poloniei, deoarece are responsabilitatea, alaturi de coechipierii sai, sa se califice in sferturile de finala de la Campionatul Mondial de Volei din Argentina.

“Pentru a ajunge in sferturi, trebuie sa castigam toate meciurile! Imi pare rau ca am pierdut primul meci din Cuba, pentru ca am fi putut castiga, insa acum totul ar trebui sa fie mult mai usor. Nu mai avem timp de gandit sau de calculat. Suntem intr-o situatie limita si nu mai trebuie sa pierdem nici macar un punct”, afirma polonezul Bartosz Kurek.

Polonia asteapta foarte multe de la Kurek, iar jucatorul este constient de acest lucru:

“Nu sunt surprins de faptul ca lumea asteapta performante din partea mea. Am realizat asta cu mult timp in urma. Inca de cand am inceput sa joc volei mi s-a spus ca nu am voie sa gresesc. Stiu si de unde a pornit aceasta viziune. Am dat tot ce am putut in meciuri, de aceea lumea se asteapta ca, si de data aceasta, sa excelez”

Echipa Poloniei are un joc foarte bine pus la punct, antrenorul Daniel Castellani ocupandu-se strict de toate aceste aspecte. Antrenorul are deasemenea si o problema in ceea ce priveste sportul vazut ca o sursa de imbogatire, acesta fiind de parere ca din echipa nationala a Poloniei trebuie sa faca parte doar jucatori care muncesc din greu pentru renumele echipei poloneze, si nu pentru sumele mari de bani care ar veni in urma unui eventual trofeu.

Sursa: Volleycountry
Sursa foto: News Poland

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.