Rezultat surprinzator la Campionatul Mondial de Rugby: Irlanda – Australia 15 – 6

Scris de

Irlanda reuseste prima surpriza la Campionatul Mondial cu o victorie in fata Australiei, tara cotata cu sansa a doua la castigarea competitiei, intr-un meci nebun disputat in fata a 58.000 de spectatori.

Doua lovituri de pedeapsa si un dropgoal pentru Jonathan Sexton si alte doua lovituri de pedeapsa transformate cu succes de Ronan O’Gara au adus o victorie mare pentru formatia europeana. Irlanda are astfel sanse mari sa castige grupa si sa evite in sferturi favorita turneului, Africa de Sud.

”A fost o victorie pe care stiam ca o putem obtine. In timpul meciului am crezut ca suntem la Dublin dupa atmosfera incredibila creata de suporterii nostri. Suntem doar la jumatatea drumului. Avem doua victorii obtinute si trebuie sa mai obtinem inca doua”, a declarat la final Brian O’Driscoll.

Irlanda nu reusise nicio victorie in meciurile de pregatire, iar “cangurii” veneau dupa victoria cu Noua Zeelanda, finala Tri-Nations.

Clasament grupa C:
1. Irlanda 8p
2. Australia 5p
3. SUA 4p
4. Rusia 1p
5. Italia 0p.

Autor: Sare-Alba Cristian

Sursa: Eurosport
Sursa foto: Worldcup2011highlights

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.