Simoncelli pleaca din pole-position in cursa de la Assen

Scris de

Marco Simoncelli a obtinut primul loc in calificarile pentru cursa de la Assen. Pilotul italian a fost cel mai rapid si in antrenamente, iar timpul care i-a adus victoria in calificari a fost stabilit relativ devreme.

Simoncelli s-a declarat multumit de comportamentul motocicletei si spera ca totul sa mearga bine si in cursa de maine. Pe locul doi s-a clasat Ben Spies de la Yamaha. Aceasta a fost cea mai buna performanta a sa de cand s-a alaturat echipei de uzina. 

Liderul clasamentului general de la MotoGP, Casey Stoner, a completat prima linie a grilei si va pleca de pe locul trei. De pe patru va pleca Jorge Lorenzo, colegul lui Spies de la Yamaha, iar pe cinci se va afla Andrea Dovizioso de la Honda.

Multiplul campion mondial, Valentino Rossi, a fost neinspirat cand a trecut la noua motocicleta Ducati pentru sezonul 2012. Aceasta decizie l-a aruncat pe a patra linie a grilei de start si va pleca de pe locul 11.

 

Sursa: Eurosport
Sursa foto: Eurosport

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.