Curatenia excesiva va poate imbolnavi

Scris de

Oamenii care se expun prea mult la sapunuri antibacteriale, care contin triclosan sau persoanele care folosesc recipiente de plastic pe baza de Bisphenol A (BPA), risca sa sufere mai multe alergii si sa-si compromita sistemul imunitar, arata un studiu realizat de University of Michigan School of Public Health. “Oamenii cu varste de peste 18 ani care au o expunere mare la BPA, au un sistem imunitar care nu mai functioneaza corespunzator”, se arata in studiu. De asemenea, cei care s-au expus pe o perioada lunga de timp la triclosan, sufera mai des de alergii si febra.

Triclosanul se gaseste in multe produse pentru igiena personala, precum sapunul, pasta de dinti, crema de ras sau scutecele pentru copii. Bisphenol A se gaseste in recipiente de plastic care pot fi cumparate deseori din farmacii, precum cani de ceai, biberoane sau alte recipiente.

Sursa: PhysOrg
Sursa foto: Marcoborges.com

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] sexualitatea umana, cel mai mare pericol este Bisphenol A, element care se gaseste in multe recipiente de plastic aflate in comert. Sursa: AOL News Sursa […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.