Studiu: berea face barbatii mai destepti

Scris de

buy kamagra

e=”bere” src=”https://renne.ro/wp-content/uploads/bere3-300×225.jpg” alt=”” width=”210″ height=”158″ />V-am zis eu: pe langa faptul ca una dintre cele mai sanatoase bauturi de pe Pamant, berea te face si mai destept.

Un studiu al Universitatii Illinois din Chicago a descoperit ca barbatii care au baut cateva beri au fost mai buni la rezolvarea de probleme decat omologii lor cat se poate de treji. Cercetatorii au inventat chiar propriul lor joc pentru a realiza studiul.
Astfel, jocul a dat fiecarui din cei 40 de barbati participanti trei cuvinte iar apoi li s-a cerut sa vina cu un al patrulea care sa continue tiparul. Un exemplu de intrebare ar fi fost albastru, casa de tara, Elvetia iar bautorul sa spuna branza. E o intrebare tipica din testele de inteligenta. In cercetare jumatate dintre jucatori au baut deja doua halbe de bere, in vreme ce restul n-au baut nimic.
Studiul a aratat ca cei care au baut bere au rezolvat cu 40% mai multe probleme decat cei treji. De asemenea, ei au rezolvat problemele mai rapid decat restul oponentilor, avand nevoie in mod normal de 12 secunde pentru un raspuns, in vreme ce non-bautorii au avut nevoie de 15,5 secunde.

Rezultatele sunt foarte interesante deoarece intelepciunea generala este ca bautul incetineste gandirea. Poate reflexele, dar neuronii sunt stimulati de alcool

Si cine nu vrea sa-si creasca inteligenta, mai ales inaintea examenelor din facultate…

Hai noroc!

Sursa: SlashGear
Sursa foto: eer411.blogspot.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.