“Cortorarii”

Scris de

Expulzati din Franta acestia au sosit pe taram autohton, putand sa se simta de indata si imediat mai mult decat acasa. Au fost intampinati, este adevarat ca doar la televiziuni, casta e casta, si ierarhia trebuie respectata, chiar si in familie, de cortorarii de la PNL. Pe domnul Antonescu l-a luat gura pe dinainte fara sa se consulte cu greii partidului inaintea de a-si anunta guvernul de langa cort. Asa ceva nu se face in “demorocratie” si cei razvratiti au din pacate dreptate. Asta in cazul in care intr-adevar domnul Antonescu nu i-a informat. Sa nu uitam ca in 2010 adevarul in Romania a devenit un lucru realativ.

Daca cei razvratiti ajungeau insa pe lista ministrilor enuntati, fara sa fie informati, probleme nu se mai puneau cu siguranta. Problemele de genul celor expuse apar la politicianul roman doar atunci cand nu i se mai face loc langa castron. Invitat la domnul Gadea, domnul Antonescu se scremea duminica din rasputeri sa explice structura noului PNL, format acum din politicieni responsabili de care oamenii nu s-au saturat inca, pentru ca nici nu-i cunosc.

Ne-a incurajat de asemenea, asigurandu-ne ca astia noi nu mai fura, iritandu-i probabil pe cei din fostul guvern PNL care au furat. Teoretic ar fi posibil sa apara intr-un partid deja existent din Romania un om care sa vrea intr-adevar binele tarii. Inconjurat insa de rechinii din timpurile vechi, un om ca atare va fi inghitit intotdeauna ca un pestisor.

Nici domnul Ponta, dar nici domnul Antonescu par sa nu fi inteles ca nu sunt singuri in partidele pe care incearca sa le conduca. Ei au fost alesi ajutati si de conjuctura, in fruntea unor formatiuni care devin din ce in ce mai flamande, obisnuite fiind din timpurile de glorie, cu ospete imparatesti nu gluma. Interasant este faptul ca cei ce si-au gasit loc in guvernul de langa cort nu carie. Acestora din urma li se pare ca “demorocratia” functioneaza minunat. Cu asemenea oameni care ingroasa randurile partidelor existente, sansa Romaniei de a deveni o tara normala este nula si devine o gluma proasta. La fel de proasta ca si ideea celora care-si pierd vremea votand cortorari.

Sursa: Renne
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.