Practica la Renne

Daca esti student/a si vrei sa faci practica la o revista online, te asteptam in echipa noastra. Vei avea alaturi redactori cu experienta, ce te vor ajuta si iti vor oferi feedback pentru a obtine cele mai bune materiale. Vei primi ghiduri de redactare si de postare, liste cu contacte si surse, dar si invitatii la evenimente. Poti lucra de acasa, fara un program strict, iar la sfarsitul stagiului, pe langa adeverinta de practica, daca te vei face remarcat prin seriozitate si articole de calitate, ai sansa sa ramai in echipa Renne.

Suntem siguri ca iti vei gasi un loc in cel putin unul din cele 10 departamente: IT, Stiinta si Tehnica, Cultura, Mass-media, Social, Economie, Politica, Divertisment, Sport, Special, in functie de ceea ce te intereseaza.

Pentru mai multe detalii, lasa un comentariu in aceasta pagina si spune-ne cum te cheama, la ce facultate studiezi si de ce vrei sa faci practica la Renne. Cand dai comentariul, pune in campul de Mail adresa pe care o folosesti de obicei, ca sa te putem contacta.

* Uneori, comentariile pot fi interceptate de filtrul anti-spam. Daca ati lasat un comentariu in aceasta pagina si vedeti ca nu apare in termen de 48 de ore, va rugam sa lasati un mesaj in pagina de Contact sau sa folositi mailurile de acolo.

Comentarii (114)

 

 1. Andreea Filip says:

  Buna ziua!
  Numele meu este Andreea Filip, sunt studenta in anul III la Facultatea de Relatii Economice Internationale , din cadrul A.S.E.
  Imi place foarte mult sa scriu si am cautat o sansa de face parte dintr-o echipa de profesionisti, pentru a putea descoperi cat mai multe dintre secretele acestui domeniu.
  Va multumesc!

 2. Oncica Dana says:

  Buna ziua!Numele meu este Oncica Dana-Andruta si sunt studenta la Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti, anul I si as dori sa public articole in departamentul de Mass-Media si/sau Social.Nu am mai publicat la reviste online, dar am publicat in revista liceului la care am studiat.
  Este posibil ca dumneavoastra sa nu mai aveti locuri, dar m-am gandit ca nu pierd nimic daca incerc.
  Multumesc anticipat!

 3. Iordache Roxana-Andreea says:

  Buna seara!
  Numele meu este Iordache Roxana-Andreea si sunt studenta in anul I ,in cadrul Facultatii de Litere,sectia Comunicare si Relatii Publice,Universitatea Bucuresti.As dori sa fac practica in cadrul departamentului de relatii publice a revistei dumneavoastra.Nu am mai avut activitati in domeniu,dar sunt convinsa ca as face fata cu brio.Multumesc anticipat!
  O seara frumoasa!

 4. Ilinca Ana-Maria says:

  Bună ziua!

  Mă numesc Ilinca Ana-Maria și sunt studentă în primul an, la Universitatea din București, Facultatea de Litere, secția Comunicare și Relații Publice. Deși sunt novice, îmi doresc să fac practică în departamentul de Relații Publice al revistei. Am acumulat un nivel minim de cunoștințe în domeniu prin voluntariatul la o asociație studențească, însă doresc să mă perfecționez și să îmi demonstrez abilitațile.

  Mulțumesc anticipat!
  O zi bună!

 5. Gheorghe Adrian says:

  Bună seara!!
  Mă numesc Gheorghe Adrian şi sunt student în anul I, în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Comunicare, specializare Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Transilvania din Brasov. Îmi place să citesc şi totodată să transmit lucruri pozitive oamenilor. Mi-aş dori să lucrez intr-o echipa de profesionişti, iar intr-o zi să imi pot indeplini visul, visul de a scrie articole pentru o revistă de succes. Vă mulţumesc!

 6. Andreea Boroancă says:

  Bună seara!

  Mă numesc Andreea Boroancă și sunt studentă în anul II, în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, specializarea Sociologie la Universitatea București. Îmi face plăcere să scriu despre diverse teme, iar datorită facultății pe care o urmez am deschidere către cunoștințe diferite. Mi-aș dori să transmit aceste cunoștințe mai departe, să fiu de ajutor revistei dumneavoastră, și, totodată, să-mi urmez dorința de a scrie.

 7. Cioară Maria says:

  Bună ziua. Mă numesc Cioară Maria și sunt studentă în anul I, în cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială, la Universitatea Politehnică București. Am ales să îmi trasez o hartă în viață. Am început de la zero prin a scrie o carte, care va fi publicată curând. Acum sunt pe punctul de a cuceri un teritoriu nou și de a-mi însemna harta. Imi doresc să aplic cunoștințele mele și să lucrez cu o echipă de profesioniști.
  După, Antoine de Saint-Exupery:” Aşa cum sunt trebuie să fiu căutat în ceea ce scriu, căci ceea ce scriu este rezultatul exact şi chibzuit a ceea ce gândesc şi văd.”
  Vă mulțumesc.

  Cu stimă și respect,
  Cioară Maria

 8. Andreea Ghica says:

  Buna ziua! Numele meu este Andreea Ghica si sunt studenta in anul II, in cadrul Facultatii de Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice. Inca din liceu am remarcat o pasiune pentru scris, pasiune la care nu am renuntat nici pana in acest moment. Ma atrage foarte mult si faptul ca este vorba despre o revista online si pot lucra de acasa. Avand un orar destul de incarcat, lucrul de acasa imi usureaza sarcinile. Mi-ar placea sa scriu in Deaprtamentul de Cultura si Divertisment. Va multumesc!

 9. oana says:

  Buna ziua,
  Ma numesc Oana Bucheru si anul trecut am terminat facultatea de Jurnalism in cadrul Universitatii “Hyperion” Bucuresti. Luna aceasta voi avea examenul de licenta.
  Momentan lucrez ca asistent manager, insa dupa ce termin cu examenele as vrea sa ma indrept catre latura jurnalistica.
  Vreau sa imi testez cunostintele si vreau sa primesc aprecierea celor care vor vedea munca mea.
  Astept cu mare interes un raspuns din partea dvs.

 10. Andreea Bratu says:

  Buna ziua! Ma numesc Andreea Bratu, sunt studenta in anul 2, in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. As dori sa public articole pentru aceasta revista, deoarece consider ca este o experienta benefica pentru mine. Stiu ca am foarte multe de invatat, dar imi doresc sa profesez in acest domeniu. Astept cu mare interes un raspuns din partea dvs.
  Va multumesc!

 11. Alexandra-Remy-Lee Dragnea says:

  Bună seara,
  Numele meu este Alexandra-Remy-Lee Dragnea, sunt studenta in anul II, în cadrul Universităţii din Bucureşti,Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.Motivul pentru care vă las acest mesaj, este dorinţa de a mă perfecţiona, şi de a aduna cât mai multă experienţă în domeniul online.Vreau să învăţ, să fiu cât mai bună în ceea ce fac, să experimentez tot ce înseamnă mass-media, să profit de orice şansă care mi se oferă.Dacă îmi puteţi oferi această şansă de a arăta ce pot, şi de a învăţa tot ce este nevoie pentru a mă descurca şi a realiza articole bune pentru revista dvs., v-aş fi foarte recunoscatoare.
  Vă mulţumesc

 12. Anamaria Panţireanu says:

  Bună seara,
  Mă numesc Anamaria Panţireanu şi sunt studentă în anul II la Facultatea de Ştiinţe politice, Filosofie şi Ştiinţe ale comunicării, specializare Jurnalism, în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Sunt o tânără la început de drum, cu vise şi aspiraţii, optimistă şi perseverentă. Vreau să câştig experienţă în domeniu şi, în timp, să mă perfecţionez. Dar am nevoie de ajutor şi sprijinul unor specialişti. Vreţi să fiţi voi? Mulţumesc!

 13. Timoficiuc Larisa says:

  Buna seara,
  Ma numesc Timoficiuc Larisa , sunt studenta la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii , departamentul Jurnalism , anul II, in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Motivul pentru care va las acest mesaj este dorinta de a ma perfectiona, de a cumula noi cunostinte si de a aduna mai multa experienta pentru meseria la care visez. Pentru asta, am nevoie de spijinul unor oameni cu experienta. Sper sa imi puteti da aceasta sansa de a invata tot ce este nevoie pentru a realiza cele mai bune articole. Mi-ar face deosebita placere sa fac parte din echipa. Multumesc.

 14. Pelteacu Ana-Maria says:

  Bună seara. Numele meu este Pelteacu Ana-Maria, licențiată în Jurnalism și în prezent sunt studentă în anul I la Master – specializarea: Comnicare mediatică și publicitate în cadrul Univeristății Hyperion din Bcurești. Îmi doresc un stagiu de practică, să câștig experiență în acest domeniu și să mă dezvolt. Ceea ce mi-a atras atenția în anunțul dumneavoastră este faptul că voi avea alături redactori cu experiență care mă vor ajuta și îmi vor oferi feedback pentru a obține cele mai bune materiale. Știu că am multe de învățat și mi-ar face plăcere să pot face parte din echipa dumneavoastră. Vă mulțumesc, o seară frumoasă!

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.