Poporul din barca PSD

Scris de

Ce se intampla cand sari dintr-o barca gaurita in alta barca gaurita? Te scufunzi, desigur, precum o vor face si cei 38% din romani, care, conform noilor sondaje publicate, au ales vaporasul ciuruit al PSD-ului. In acest vaporas precum si in toate celelalte, gaurite si ele desigur, se afla adversarii din ’89, de fapt fostii tovarasi de pana atunci ai raposatului. Un glont in cap l-a rezolvat pe geniul din Carpati, in timp ce haita pe care a lasat-o in urma a sarit direct la ciolan. Din 89 incoace s-au infruptat cu totii, maraind unii la altii doar la televizor.

In realitate ei isi imparteau bucatele prin rotatie, lasand tara in vraiste. Iata insa ca maxima lui Confucius i-a ajuns totusi din urma: “Cand o anumita limita este atinsa o reactie in directia opusa este inevitabila.”

Limita a fost asadar atinsa, atunci cand dintii haitei au dat de osul gol. De vina este criza, dar cui ii mai pasa? Osul e os, carnea s-a terminat, un lucru care a inceput sa determine fiarele sa se muste. Circul luptelor greco-caineo-porcesti este urmarit la televizor de popor. De catre cei care mai spera desigur ca oamenii care i-au calcat pana acum in picioare sa inceapa sa-i sarute de acum incolo. Nu stiu daca Basescu minte in privinta banilor pe care i-a cerut PSD, precum nu stiu nici daca Ponta minte atunci cand isi neaga aspiratiile de primar. Faptele enumerate nu au oricum prea mare importanta decat pentru calitatea circului. Ceea ce este important insa, si ceea ce are repercursiuni nefaste pentru Romania, este faptul ca haita lui Ceausescu pare sa-si fi asigurat scaune vesnice langa castronul cu oase. Ca atare, poporul va putea sa-si continue salturile dintr-o barca gaurita in alta, tinta la care va ajunge va ramane tot fundul lacului.

Sursa: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.