Un exemplu incontestabil de “demorocratie”

Scris de

In marea tiganiada romaneasca exemplele de “demorocratie” apar si dispar cu viteza sunetului. Ultimul exemplu de aceasta natura este suspendarea din PSD a domnului Geoana. Este foarte adevarat ca domnia sa nu a fost niciodata altceva decat un cadavru politic, dar, atata timp cat acesta si-a tinut gura mirosul sau a fost tolerat de toti ceilalti din partid. Nu de mult domnul Ponta a facut chiar parte din echipa de sustinere a “prostanacului” la prezidentiale. Cadavrul a pierdut, Ponta a ajuns presedinte si iata ca toleranta fata de mort al noului lider se apropie in momentul de fata de nivelul zero. Mai ales atunci cand acesta mai scoate si cate un ragnet inabusit.

PSD este obisnuit cu mortii. I-a lasat sa fure cat au vrut ei, atata timp cat acestia au avut fermoar la gura, culcandu-se cuminti in fiecare noapte inapoi in acelasi sicriu. Cu un mort prostanac par insa a fi mai putin obisnuiti. Acesta din urma si-a facut si un blog, asa cum si-au facut multi alti morti, dar, nici unul din ei n-a iesit pana acum din perimetrul sicriului. Despre acest subiect se vor scrie si se vor spune multe, inclusiv in talkshowuri care vor analiza pana si culoarea luminii din capul lui Geoana. In opinia mea, ceea ce este de spus a fost spus foarte clar in aceste cateva randuri. Romania este si va ramane o tara bananiera pana in momentul in care toate cadavrele politice vor fi epurate.

In incheiere as vrea sa-l asigur si pe domnul Frunda de un lucru. Din plamani vesnic vechi si putrezi nu poate iesi niciodata un suflu nou, asta chiar in cazul in care domnul Marko isi va lua zborul. Mai mult decat atat, declaratia domnului senator este ingrijoratoare, din moment ce il face pe domnul Mrko despot. Alfel nu pot sa-mi explic “esecul” de pana acum al doritorilor de sufluri noi din UDMR. Eu cred totusi altceva. UDMR, ca si ceilalti, a fost si va fi bantuit de acelasi suflu “demorocratic” ca si partidele romanesti, un suflu care pune plamanul pe prim plan, indiferent de cat de vechi sau cat de uzat si rancezit ar putea fi el.

Sursa: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.