BookLand se extinde cu o librarie online si cauta parteneri

Scris de

BookLandProiectul BookLand este in extindere. Dupa finalizarea primei editii a targului de carte urban, ce a avut loc intre 15 si 17 aprilie, la AFI Palace Cotroceni, agentia organizatoare, More than Pub, isi propune sa dezvolte si libraria online cu acelasi nume. Pe de o parte libraria online va reuni cele mai bune oferte ale editurilor, iar pe de alta targul de carte va interactiona fata in fata cu publicul. Este primul concept integrat de acest fel de pe piata, iar ideea a luat nastere in timp ce se faceau pregatirile pentru prima editie. Daca targul se va manifesta o data sau de doua ori pe an (urmeaza sa fie facut public acest lucru), libraria Book-land.ro va fi deschisa publicului non-stop.

“Vrem sa facem evident mesajul nostru: BookLand intelege altfel cartea si pe ai sai cumparatori. Ne ducem oriunde le place acestora sa se plimbe: la Mall sau pe Internet. Fie ca spui targ de carte sau librarie online, BookLand va insemna acelasi lucru – Cartea la indemana ta! Venim cu aceasta initiativa de dragul cumparatorilor – a se citi clar ca nu am spus cititorilor – si de dragul editurilor, care speram sa vada in noi un adevarat sustinator si prieten. Eforturile de promovare a cartii pe durata intregului an vor fi recompensate prin vanzari mai mari in industrie”, declara Mihaela Petrovan, fondatorul targului de carte urban BookLand.

Pentru a dezvolta proiectul librariei online, More than Pub cauta un partener cu experienta relevanta in business-ul cultural, care, impreuna cu echipa pe care si-o va forma, sa implementeze tot ce presupune o librarie online: relatia cu editurile si distribuitorii, gestionarea stocurilor de carti, distribuirea acestora, customer service. Aportul More than Pub consta in ideea de afacere, implementarea si actualizarea continua a librariei online cu oferte fel de fel, promovarea continua si, bineinteles, targul de carte de la AFI Palace Cotroceni.

Cei care doresc sa aplice pentru aceasta oportunitate pot trimite CV-ul, insotit de o scrisoare de intentie, pe adresa office@book-land.ro, pana la 30 iunie 2011.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.