“Cartea gesturilor” sau cum putem citi gandurile oamenilor din actiunile lor

Scris de

Psihologie practicaAutorul “Cartii gesturilor” si “Cartii gesturilor europenePeter Collett, revine in Romania dupa cinci ani. Expert in psihologie sociala si profesor la Universitatea Oxford, Collett va sustine la Bucuresti conferinta “Limbajul nonverbal si cele mai bune practici aplicabile in business”, cu sprijinul editurii Trei. Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada Bucharest North in data de 11 noiembrie 2011. Moderatorul evenimentului este Drd. Mihaela Liliana Stroe, sociolog, trainer international, speaker motivational si expert in comunicare nonverbala.

“Cartea gesturilor” este un ghid revelator, care ne introduce in fascinantul concept al gesturilor, dezvaluindu-ne felul in care acestea functioneaza, de unde provin, cum sa le identificam si cum sa le interpretam. In timp ce te invata cum sa citesti si sa interpretezi motivele si actiunile altor oameni, acest instrument extrem de valoros te ajuta in egala masura sa te concentrezi asupra mesajelor pe care le trimiti neintentionat si a efectelor pe care acestea le pot avea asupra celorlalti.

Totodata, “Cartea Gesturilor” propune un vocabular nou si unitar pentru a intelege comunicarea umana si influenta sociala. Cartea este o oportunitate unica de a descifra intentiile reale ale altor persoane sau mesajele transmise de propriul nostru corp.

Peter Collett este expert in psihologie sociala, profesor la Universitatea Oxford, ce a facut numeroase studii asupra comportamentului uman. Pe tot parcursul carierei, el a incercat sa arate cum pot fi identificate si interpretate gandurile si sentimentele celor din jurul nostru cu ajutorul gesturilor. In Romania, Peter Collett este cunoscut, in special, drept autor al titlurilor “Cartea gesturilor” si “Cartea gesturilor europene”, ambele publicate de editura Trei, in colectia “Psihologie practica”.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.