In curand: Cultura in lanturi

Scris de

Pilula ZeroProgramul “Pilula Zero” a anuntat ca lanseaza pe data de 18 noiembrie campania “Cultura in lanturi”. Evenimentul va avea loc intre orele 17:00 si 20:00, la Rin Grand Hotel. Campania “Cultura in lanturi” demarata de Free si Hint Advertising, in parteneriat cu Primaria Bucuresti si ArCuB, doreste readucerea in prim-plan a culturii si interesului pentru cultura in randul tinerilor, dar si a importantei si necesitatii culturii in dezvoltarea personala a tinerilor.

Campania sustine partea de dezvoltare personala, informare si orientare profesionala a Programului “Pilula Zero”, ai carui beneficiari sunt tinerii cu varste cuprinse intre 14 ani si 25 de ani.

Prima faza a campaniei se va desfasura in liceele din Bucuresti unde tineri costumati asemenea unui anumit scriitor, pe care il vor reprezenta, vor recita cateva fragmente din operele sale. Fiecare artist va fi legat cu un lant gros si va avea langa el o “condica de reclamatii”, in care cei ce asista vor avea posibilitatea de a scrie impresii si idei legate de acest tip de activitate.

Obiectivele campaniei sunt relansarea culturii in mediul liceal, restabilirea unui traseu al culturii prin natura necesitatii sale ca expresie a dezvoltarii umane si dezvoltarea personala prin cultura si arta.

Evenimentul va reuni oameni din domeniul cultural-artistic, scriitori, poeti, reprezentanti ai autoritatilor locale, tineri din licee si universitati.

Sursa: Renne

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.