Mormantul comunismului romanesc

Scris de

Mormantul comunismului romanescIBU Publishing lanseaza volumul Mormantul comunismului romanesc, de Alexandru Matei, la Bookland (AFI Cotroceni), sambata, 16 aprilie, ora 12.00, in prezenta autorului. Vor fi invitati invitati: Adrian Cioroianu, Florin Iaru si Costi Rogozanu.

Doctor in litere si lector universitar, Alexandru Matei preda istoria literaturii franceze la Universitatea Spiru Haret, din Bucuresti. A primit Premiul Asociatiei de Literatura Generala si Comparata pentru volumul Ultimele zile din viata literaturii (2008). In toamna acestui an, Editura L’Harmattan din Paris ii va lansa un volum de teorie si critica literara. A publicat eseuri, cronici si recenzii in cele mai importante reviste culturale din tara noastra, precum si în reviste stiintifice si volume colective din Romania, Franta, Serbia si Estonia. In 2007, a fost ales cel mai bun tanar eseist roman, in urma unei anchete initiate de Revista 22.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.