8 greseli ale barbatilor in materie de sex

Scris de

man&womanBarbatii sunt condusi de hormoni mai mult decat femeile. In cautarea de metode de a le atrage, ei isi iau repere din filmele erotice si nu se bazeaza pe realitate.

Sexologii Tristan Taormino si Lou Paget au gasit opt greseli frecvente legate de modul cum gandesc barbatii cand vine vorba despre dragoste.

1. “Stiu ce ii place”.
Majoritatea barbatilor cu care au acumulat putina experienta se considera cel mai bun cadou pe care l-ar putea primi o femeie. Ei cred le cunosc si le pot satisface pe toate in aceeasi masura. Insa alegerile sexuale sunt facute de creier. In plus, fiecare femeie are o alta personalitate, asa ca barbatii ar trebui sa le asculte si sa afle ce le place cu adevarat.

2. “Eu sunt tot ce are nevoie”.
Daca se intampla ca o femeie sa aiba nevoie de ceva mai mult ca sa ajunga la orgasm, barbatii tind sa creada ca este frigida, sau, in orice caz, vinovata. Dar ei nu stiu ca este normal ca o femeie sa aiba nevoie de extra-stimulare. Barbatii ar trebui sa inteleaga acest lucru, sa nu considere ca e ceva in neregula cu ele.

3. “Sexul e la fel pentru barbati si femei”.

Barbatii cred ca daca ei s-au simtit bine, la fel a fost si pentru partenera. Dar o femeie depinde de mai multi factori ca sa ajunga la orgasm. Confortul este important, dar decisiv este preludiul, de care multi barbati uita. Aceasta este una dintre greselile lor fundamentale.

4. “Stiu anatomia unei femei”.

Barbatul cu experienta, in jurul caruia roiesc femeile, este doar un mit urban promovat de media, considera Taormino si Paget. Sfatul lor este pentru parteneri este sa comunice, sa spuna ce le place si ce nu, pentru ca, desi in ziua de azi se stiu mult mai multe despre anatomia femeii, barbatii tot cred ca sexul simplu este tot ce trebuie.

5. “Stiu cand vrea si cand nu”.
Cheful femeii depinde de perioada lunii si de modul cum se comporta hormonii in momentul respectiv. Chiar daca nu pare, ea s-ar putea sa vrea sa se intample ceva.

6. “Fii cool, nu vorbi despre ce iti place si ce nu”.

Baietii sunt invatati de mici sa se comporte ca niste super-eroi, sa nu isi arate sentimentele si sa fie puternici. De aceea, cand cresc, ei cred ca nu pot fi barbatii fatali daca spun ce simt. Viata sexuala va avea, insa, mult de castigat din niste discutii sincere intre parteneri.

7. “Pot sa renunt la preludiu”.
Pentru barbati, momentul actului propriu-zis este cel mai important. Pentru femei insa, conteaza mai mult cadourile romantice si complimentele. Un barbat care trece direct la “subiect” va avea de pierdut. Preludiul nu trebuie evitat.

8. “Exista doar doua zone erogene”.
Barbatii uita de toate celelalte parti ale corpului unei femei, cand vine vorba despre sex. Cu toate aceste, femeile au foarte multe zone care pot fi stimulate. Cunoasterea lor depinde tot de comunicare.

De cele mai multe ori, evitarea acestor greseli le asigura barbatilor succesul. Ei vor fi mai irezistibili si mai bine rasplatiti de catre femei, spun Taormino si Paget.

Autor: Andra Jipa

Sursa: Rediff
Sursa foto: Mind Chic

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.