Avantaje si dezavantaje ale pariurilor sportive online de pe dispozitive mobile

Scris de

Pariuri onlinePariorii din intreaga lume au fost cat se poate de incantati de revolutia tehnologica care le-a permis sa poata plasa pariuri sportive online de pe dispozitive mobile. Fie si numai faptul ca nu mai trebuie sa-si care laptop-ul cu ei peste tot reprezinta un mare avantaj pentru multi dintre pasionati.

Acesta este viitorul – spun membrii celei mai mari si mai active comunitati de profil de la noi din tara: Pariurix.com/pariuri-de-pe-telefon. Daca in trecut pariurile se puteau plasa numai in agentii, in zilele noastre, faptul ca un jucator nu are posibilitatea de a paria de pe telefon sau tableta reprezinta un real handicap. Casele de pariuri online s-au dezvoltat in permanenta, din toate punctele de vedere, fapt pentru care pariorii trebuie sa tina pasul cu tehnologia, daca vor sa le invinga. Banii castigati usor reprezinta momeala cu care agentiile isi atrag clientii. Cei care doresc cu adevarat sa castige si nu numai sa se distreze, trebuie sa fie la curent cu toate actualitatile din fenomen.

Acestea sunt cateva dintre principalele avantaje ale pariurilor online de pe mobil:
– Puteti paria oriunde ne-am afla si la orice ora din zi sau din noapte;
– Avem posibilitatea de a fi notificati in timp real cu privire la pariurile noastre;
– Nu suntem in pericol sa pierdem startul unor partide, deoarece nu trebuie sa ne deplasam, sa stam la coada sau sa asteptam deblocarea traficului din oras;
– Avem posibilitatea de a inchide pariurile in momentele cheie (fie pentru a incasa un profit, sau pentru a reduce din pierdere).

Pariuri online de pe mobil
Posibile dezavantaje ale pariurilor de pe mobil:
– Anumiti operatori nu ne permit sa depunem sau sa retragem fonduri de pe mobil (vezi mai multe detalii despre casele de pariuri online recomandate de catre specialisti);
– In cazul anumitor agentii, exista tipuri de pariuri care nu sunt disponibile si in aplicatiile pentru dispozitivele mobile;
– Exista riscul sa ne lasam luati de val si sa pariem mai des decat este cazul;
– Daca nu dispunem de un smart-phone performant si cu o diagonala mare, putem fi incomodati de anumite aspecte tehnice.

Urmarirea meciurilor de pe arenele sportive reprezinta un alt aspect interesant care poate fi speculat de catre cei care pariaza de pe mobil. Avand telefonul sau tableta si o conexiune activa la internet, pariorul poate lua decizii foarte bine intemeiate si foarte rapide de la fata locului, in timpul desfasurarii partidelor. Fie ca vorbim de meciurile din Liga 1 de fotbal, de partidele de baschet, tenis, handbal sau din orice alt sport – aceasta metoda s-a facut cunoscuta pentru ca le-a adus castiguri frumoase anumitor pasionati de adrenalina. Una peste alta, daca nu ai probleme mari de autocontrol, nu ai de ce sa nu fii pregatit sa pariezi de pe mobil, mai ales daca ne gandim ca exista si atatea promotii special destinate celor care joaca in acest mod.

Sursa: Pariuri X
Sursa foto: Pariuri X
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.