Aventurile domnului Hudson in Rusia

Scris de

diplomatTrimisul Angliei in Rusia, James Hudson, a fost fortat sa renunte la postul de diplomat, dupa ce un filmulet porno ce il avea drept protagonist a aparut pe internet. Intitulat “Aventurile domnului Hudson in Rusia”, filmuletul de 4 minute si 18 secunde il infatiseaza pe diplomat mergand in pielea goala prin camera, cu un pahar de vin in mana.

Pe un fundal de muzica romantica, Hudson imbratiseaza si saruta o blonda, dupa care deschide o sticla de sampanie, se aseaza pe canapea, unde o alta femeie ingenuncheaza in fata lui, in timp ce cealalta, imbracata doar in lenjerie intima, se plimba prin camera. Dupa aceea, apar scene de sex explicit cu Hudson si cele doua femei.

Se zvoneste ca filmuletul ar fi fost facut la comanda mafiei din Urali, care dorea sa-l santajeze pe Hudson. De asemenea, alte surse considera ca filmuletul este marca Serviciului Federal de Securitate, FSB (fostul KGB), suspectat de-a lungul vremii pentru mai multe astfel de inscenari.

Sursa: Daily Mail

Etichete: ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.