Bancher surprins uitandu-se la poze sexy

Scris de

bancher uitandu-se la poze sexyUn bancher australian a fost suprins in timpul unei transmisiuni live cand viziona pe internet fotografii cu modelul Miranda Kerr in ipostaze sexy. David Kiely, angajat al Bancii Macquarie, apare in fundalul cadrului filmat in direct pentru Australian Seven Network, deruland pe monitorul computerului sau poze nud cu binecunoscutul model al Victoria’s Secret. Filmuletul a devenit un succes pe internet, fiind accesat de 2 milioane de utilizatori pe site-ul Youtube incepand de marti.

Dupa ce se zvonise ca barbatul a fost concediat, s-a aflat ulterior ca a fost suspendat pana la incheierea investigatiilor. Au existat si speculatii conform carora colegii de munca i-au inscenat toata situatia.

Cateva site-uri au luat pozitii impotriva concedierii, organizand campanii care il sustin pe David Kiely, una dintre ele purtand numele “Save Dave”. Modelul Miranda Kerr a declarat presei ca se va alatura suportului acordat bancherului si va semna petitia care circula online.

In decursul urmatoarelor zile, Kiely va avea o intrevedere cu membrii conducerii bancii pentru a afla decizia privitoare la viitorul sau. De la intamplarea incidentului, Banca a trimis angajatilor de la toate sucursalele internationale regulamentul privind integritatea utilizarii internetului si a e-mailului companiei.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.