Batman a fost in cele din urma arestat

Scris de

Va anuntam cu tristete ca Batman, eroul aflat in slujba binelui, a fost in cele din urma arestat de politia din Los Angeles. Organele legii au considerat ca multe dintre metodele sale de pedepsire a raufacatorilor sunt “neortodoxe” si ca tragerea acestora la raspundere nu e treaba lui ci a statului.

Eroul a fost saltat de pe Hollywood Blvd in timp ce facea poze cu turistii pentru sume mici de bani. Ce sa faci? Cand esti super erou noaptea, ziua trebuie sa dormi si nu prea ai timp sa-ti iei un job full time.

Alaturi de Batman politia a mai arestat si alte persoanaje celebre precum Catwoman, Freddy Krueger sau Bumblebee. Nici macar Superman nu a reusit sa-si ia zborul, fiind luat prin surprindere de bratul lung al legii. Toti s-au aparat si au spus ca nu cereau bani de la turistii cu care se pozau. Mai multi martori din zona i-au contrazis insa.

Sursa: io9
Sursa foto: CNN

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.