Brad Pitt si Angelina Jolie acuza News of the World

Scris de

Brad Pitt si Angelina JolieCel mai cunoscut cuplu de la Hollywood, Brad Pitt si Angelina Jolie, dau in judecata tabloidul News of the World pentru publicarea unor informatii false. Dupa aparitia articolului conform caruia cei doi s-au hotarat sa se desparta, ziarului i s-a cerut sa publice un drept la replica si scuzele de rigoare adresate persoanelor in cauza. Cum editorii au refuzat sa reactioneze corespunzator, acum tabloidul se alege cu un proces.

Luna trecuta, News of the World publica pe prima pagina stirea rupturii cuplului-vedeta. Mai mult, din randurile articolului aflam ca cei sase copii vor locui cu Angelina Jolie, iar averea de 205 milioane de lire este deja in curs de impartire. Refuzul de a retrage articolul i-a determinat pe cei doi actori sa-si contacteze avocatii pentru a da in judecata grupul de ziare News Group, detinut de Rupert Murdoch. Acuzatiile se bazeaza pe publicarea unor afirmatii false si violarea intimitatii.

Stirea presupusei despartiri a fost preluata de toate ziarele si posturile de stiri din intreaga lume. Purtatorul de cuvant al News of the World a refuzat sa comenteze.

Cu doi ani in urma, ziarul a mai pierdut un proces in fata fostului pilot de Formula 1, Max Mosley. Trustul a trebuit sa plateasca atunci despagubiri in valoare de 60.000 de lire.

Sursa: The Guardian
Sursa foto: sawf.org

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.