Castigatorii celui mai mare premiu Loto si-au cumparat casa

Scris de

Castigatorii celui mai mare premiu Loto si-au cumparat casaSi nu orice fel de casa, ci una ecologica. Pretul acesteia s-a ridicat la 4 milioane de lire, o nimica toata pentru detinatorii premiului de 56 de milioane de lire. Nigel Page si Justine Laycock au dat lovitura acum doua saptamani, cand au castigat cea mai mare suma de bani din istoria loteriei EuroMillions.

Vila aflata la periferia orasului Barnsley, Gloucestershire este dotata cu piscina, sala de masaj, sauna si cinematograf. Consumul de energie insa abia se ridica la zece procente din consumul unei gospodarii obisnuite si asta pentru ca are montate 20 de panouri pentru a capta energia solara.

Mai mult decat atat, caldura este stocata in rocile care o distribuie pe sub podeaua casei si in piscina. Cladirea are de asemenea un nivel scazut de umiditate pentru a tine departe praful, mirosul neplacut si condensul.

Pentru imbunatatirea vilei, s-au investit 2 milioane de lire, iar noua varianta a fost scoasa pe piata in luna august a anului trecut. A fost o provocare pentru agentii imobiliari sa demonstreze ca luxul si ecologia pot merge mana-n mana.

Fosta locuinta a cuplului castigator a fost oferita menajerei lor, iar aceasta si-a dovedit loialitatea continuand sa ii slujeasca si in noua casa. Acum, acestia sunt vecini cu Elizabeth Hurley si Kate Moss.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.