Castigatorii Premiilor Grammy 2010

Scris de

TaylorSwiftTocmai ce s-a incheiat cea de-a 52-a editie a decernarii premiilor Grammy, desfasurata la Staples Centre, Los Angeles. Ceremonia a marcat doua momente importante, unul in memoria lui Michael Jackson printr-o reprezentatie a artistilor Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood si Usher, iar cel de-al doilea inchinat victimelor cutremurului din Haiti, sustinut printr-un duet Mary J. Blige si Andrea Bocelli.

In urma decernarii premiilor, la cei doi poli se afla Beyonce, castigatoarea serii cu nu mai putin de sase premii Grammy, spre deosebire de Lady Gaga, care nu a reusit sa puncteze decat la doua categorii, Best Dance Recording si Best Dance Album. Beyonce a marcat la Cea mai buna compozitie si Cea mai buna voce feminina pop, dar si la patru categorii R&B (Best Female R&B Vocal Performance, Best Traditional R&B Vocal Performance, Best R&B Song si Best Contemporary R&B Album).

Surpriza serii a venit din partea lui Taylor Swift, care a plecat acasa cu patru premii, cel mai important dintre ele fiind la categoria Cel mai bun album al anului. Celelalte trei i-au revenit pentru domeniul muzicii country (Best Female Country Vocal Performance, Best Country Song si Best Country Album).

La egalitate s-au aflat The Black Eyed Peas si Kings of Leon, care au primit fiecare cate trei Grammy-uri, la fel ca si Jay-Z. Kings of Leon au reusit sa se remarce pentru Cea mai buna piesa a anului cu melodia “Use somebody”. Eminem a fost votat la doua categorii, in timp ce David Guetta s-a ales cu un singur premiu din cele cinci nominalizari. Premiul pentru cel mai bun debut a fost acordat trupei Zac Brown Band

Sursa: Renne
Sursa foto: Grammy

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.