Cele mai bune 10 albume muzicale americane ale verii

Scris de

Albume muzica

<div style=cheap generic levitra

le – Vogue” width=”150″ height=”150″ />Revista americana Vogue a realizat topul celor mai bune 10 albume care merita ascultate in aceasta vara. In topul revistei se regasesc nume mai putin cunoscute. In topul revistei se regasesc nume mai putin cunoscute pentru europeni dar populare in America.

Topul cuprinde 2 parti: in prima parte sunt prezentate 5 albume deja existente pe piata, iar in a doua parte sunt enumerate 5 albume care urmeaza sa aiba lansarea in vara aceasta.

1. The Drums: The Drums

The Drums este o trupa infiintata in Brooklyn, New York, care a reusit sa se impuna prin sound-ul proaspat, de vara. Albumul a aparut luna trecuta si este un real succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale formatiei se numara: Let’s Go Surfing, I Felt Stupid, Best Friend, Forever and Ever Amen.

2. Sleigh Bells: Treats

Sleigh Bells este o formatie alcatuita din un chitarist si un vocalist, din New York, care canta muzica pop. Primul lor album, Treats, a aparut in mai 2010 si i-a facut cunoscuti pe cei doi cantareti prin melodii precum Crown on the Ground, Tell ‘Em, Rill Rill.

3. The Morning Benders: Big Echo

The Morning Benders este o trupa indie, infiintata in 2005, care a scos pe piata doua albume: Talking through tin cans (2008) si Big Echo (2010). Printre cele mai cunoscute melodii ale formatiei se numara Excuses si Stitches.

4. Suckers: Wild Smile

Suckers s-au impus in industria muzicala americana prin readucerea in prim-plan a unor melodii precum Roman Candles, It Gets Your Body Movin’.

5. Delphic: Acolyte

Acolyte este albumul de debut al trupei Delphic si contine 10 piese alternative dance si electro-indie.

6. Best Coast: Crazy For You

Albumul Crazy for you va avea lansarea la sfarsitul lunii iulie, pe 27, si va include si cantecul deja cunoscut de fani: When I m with you.

7. Chief: Modern Rituals

Albumul formatiei Chief se va lansa in august si este un album cu accente folk pe care fanii il asteapta cu mari emotii.

8. Ryan Bingham & The Dead Horses: Junky Star

La doar 29 de ani, Ryan Bingham a reusit sa obtina Oscarul pentru regia muzicala a filmului Crazy Heart si este unul dintre cei mai prolifici compozitori americani. Albumul Junky Star va avea lansarea in toamna, pe 7 septembrie.

9. El Guincho: Piratas de Sudamerica

Piratas de Sudamerica este unul dintre putinele albume care pot condimenta vara prin sound-ul unic si prin linkul intre muzica veche si cea noua. Lansarea va avea loc pe 13 iulie.

10. Major Lazer: Lazers Never Die

Albumul trupei Major Lazer va avea lansarea pe 20 iulie si este un disc alcatuit din o serie de remixuri precum Sound of Siren, Good Enough, si altele.

Sursa: Vogue
Sursa foto: Vogue

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.