Cuplul Brangelina a inchiriat un tren intreg pentru o excursie cu copiii

Scris de

Angelina JolieBrad Pitt si Angelina Jolie au inchiriat un tren intreg pentru o excursie in Scotia, menita sa le incante copiii impatimiti dupa Harry Potter. Cuplul Brangelina, impreuna cu cei sase copii ai lor, a facut o calatorie de cinci ore de la Londra la Glasgow intr-un tren Virgin Pendolino privat. Excursia i-a costat pe cei doi aproape 40.000 de lire.

“Angelina si-a luat toti copiii pentru a-i duce sa vada ultimul film al lui Harry Potter iar apoi nu s-au putut opri sa nu vorbeasca despre Hogwarts Express. Obisnuiau sa calatoreasca la clasa I cu avionul, insa copiii n-au prea mers cu trenul. Au fost incantati la nebunie, alergau prin vagoane si urmareau pe fereastra privelistea in miscare”, a declarat o sursa aproipata.

Excursia a fost, de asemenea, un prilej bun pentru Brad si Angelina sa se bucure de imaginea britanica rurala, dupa ce au stat saptamani bune in Londra, unde Brad lucreaza la ultimul sau film, “World War Z”. In Scotia, cuplul, impreuna cu copiii, au mers sa vada locul unde Brad va filma ultimele scene.

Autor: Adriana Serban

Sursa: Mirror
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.