Leonardo Da Vinci va fi super erou

Scris de

Compania de filme Warner Bros il va transforma pe Leonardo da Vinci intr-un super erou. A fost deja ales si un titlu pentru proiect: Leonardo da Vinci and the Soldiers of Forever.

Leonardo da Vinci este cunoscut ca fiind pictorul “Mona Lisei” si al “Cinei cea de taina”, desi el a mai fost inventator, inginer, arhitect, matematician printre multe alte ocupatii.

In film, artistul va face parte dintr-o societate secreta care se arunca intr-o aventura supranaturala in care omul lupta impotriva demonilor biblici, intr-o poveste captivanta cu vechi civilizatii, coduri secrete, cetati ascunse si ingeri cazuti. Ceva de genul National Treasure sau Riders of the Lost Ark, realizat in stilul Clash of the Titans.

Dupa succesul inregistrat de Sherlock Holmes, Warner Bros intentioneaza sa puna in practica mai multe proiecte care implica personaje din istorie hiperbolizate.

Sursa: Hollywood Reporter
Sursa foto: Blog.wirebot.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.