Elizabeth Taylor, internata in spital

Scris de

<

Soft Cialis online

/a>Elizabeth Taylor a fost internata in spital pentru un tratament impotriva insuficientei cardiace congestive. Acesta apare in momentul in care inima nu mai este in stare sa transporte sange suficient pentru a satisface necesitatile metabolice ale tesuturilor.

Potrivit purtatoarei de cuvant a actritei, Sally Morrison, aceasta a fost spitalizata la Cedars-Sinai Medical Center pentru o perioada nedeterminata.

Liz Taylor, in varsta de 78 de ani, a facut public faptul ca sufera de insufienta cardiaca congestiva pentru prima data in noiembrie 2004. La aceasta se pot adauga si alte maladii de care sufera, precum fracturi vertebrale si scolioza.

Actrita a avut si accese cu pneumonie aproape fatale in 1961 si 1990, si o alta infectie respiratorie care a fortat-o sa anuleze toate angajamentele pe care le avea pentru mai multe saptamani la sfarsitul anului 1992. Articulatiile ambelor solduri i-au fost inlocuite in 1994 si 1995.

De asemenea, s-a luptat cu ulcere, dizenterie amoebiana si bursita. In 1997, o tumora cerebrala beninga i-a fost eliminata. In ultimii ani, ea a trebuit sa foloseasca un scaun cu rotile atunci cand se afla in public.

Taylor, care a aparut in mai mult de 50 de filme, a castigat premii Oscar pentru rolurile sale din Butterfield 8 (1960) si Who’s Afraid of Virginia Woolf? (“Cui ii e frica de Virginia Woolf?”) (1966).

Dar ea este la fel de celebra pentru casatoriile sale – toate cele opt, inclusiv cele doua cu Richard Burton – precum si pentru luptele pe care le-a dus de-a lungul vietii cu abuzul de substante, greutatea ei si cu suferintele fizice.

De-a lungul timpului, a intreprins numeroase vizite la spital pentru mai mult de 20 de operatii majore si pentru nenumarate tratamente.

Sursa: OMG
Sursa foto: Top News

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.