Episoadele II si III din Star Wars vor aparea in varianta 3D

Scris de

LogoPasionatii Star Wars ar trebui sa-si ia o pereche de ochelari 3D sau sa ii scoata de la naftalina pe cei pe care ii iau deja. Lucasfilm a anuntat ca in curand, Episoadele II si III din Star Wars vor aparea in cinema-uri in varianta 3D. Mai mult decat atat, episodul III va aparea la doar 3 saptamani dupa primul episod.

Episodul I din Star Wars, “The Phantom Menace” a aparut in luna februarie a acestui an si a incasat 102,7 milioane de dolari la nivel global, un motiv in plus pentru convertirea in 3D si a celorlalte episoade. Episodul II: Attack of the Clones si Episodul III: Revenge of the Sith vor aparea pe 20 septembrie 2013, respectiv 11 octombrie 2013.

Intrebarea acum este de ce oare Lucasfilm lanseaza cele doua filme la doar trei saptamani unul dupa celalalt? Poate ca nu este o idee rea, totusi. La urma urmelor, care fan Star Wars nu ar vrea sa vada filmele in 3D unul dupa celalalt?

Daca totusi nu va pasioneaza 3D-ul si totusi sunteti fan Star Wars, poate ca va intereseaza comedia animata in stil CGI Star Wars Detour (exista si in varianta 3D). Chiar daca Seth Green si Matthew Senreich (cunoscut pentru Robot Chicken) sunt producatorii, filmul pare putin cam prea ridicol sa satisfaca nevoile fanilor.

Sursa: Dvice
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.