Filmul “Saga Amurg: Eclipsa”, marele castigator al MTV Movie Awards 2011

Scris de

 

Filmul “Saga Amurg: Eclipsa” a fost premiat cu 5 trofee in cadrul galei MTV Movie Awards 2011 desfasurata la Los Angeles. Pelicula a primit si distinctia pentru “Cel mai bun film al anului”, aceasta fiind castigata a treia oara consecutiv de un lungmetraj din seria “Amurg”.

Kristen Stewart si Robert Pattinson au fost desemnati “Cea mai buna actrita” si respectiv “Cel mai bun actor”, celor doi fiindu-le acordat si premiul pentru “Cel mai bun sarut”. Protagonistul seriei “Amurg” a acceptat acest trofeu intr-un mod inedit: a coborat de pe scena si l-a sarutat pe colegul sau de platou, Taylor Lautner. Tanarul actor s-a impus si la categoria “Cea mai buna scena de lupta”, alaturi de Bryce Dallas Howard si Xavier Samuel.

Justin Bieber a fost onorat cu premiul pentru “Cel mai bun moment uluitor” pentru scenele din filmul autobiografic realizat in 3D, “Never Say Never”. “Cea mai buna replica” a fost desemnata “I want to get chocolate wasted” (Vreau sa ma imbat cu ciocolata), spusa de Alexys Nycole Sanchez in comedia “Grown Ups”, iar Reese Witherspoon a primit premiul special “Generation Award”.

In timpul galei au fost difuzate cateva minute din peliculele “Saga Amurg: Zori de zi (partea I)”, “Harry Potter si Talismanele Mortii (Partea a II-a)” si “Super 18” ce vor avea premiera in aceasta vara. Prezentatorul evenimentului a fost Jason Sudeikis, gazda emisiunii “Saturday Night Live”. Castigatorii au fost alesi pe baza votului on-line.

Sursa: Reuters
Sursa foto: Indie Wire

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.